Welkom bij Verfhuis Dieren - VERFHUIS DIEREN Telefoon 0313 41 00 60

Uw verf- en woonplezier begint hier!  
Uw verf- en woonplezier begint hier!  
Ga naar de inhoud
WELKOM BIJ VERFHUIS DIEREN

Bent u van plan te gaan schilderen en zoekt u hiervoor de beste verf en de mooiste kleuren? Kom dan langs Verhuis Dieren. Wij zijn de veelzijdigste verfwinkel van Dieren en omstreken en hebben een ruim assortiment topverven en nog veel meer. Ook kunt u bij ons allerhande kleurenwaaiers, stalenboeken en monsters bekijken. Geopend voor de consument én de vakman. De koffie staat klaar!

WAAROM VERFHUIS DIEREN?

  • Ruim assortiment professionele merken
  • Kleurenmengservice voor die ene kleur
  • Alle schildersbenodigdheden die nodig zijn
  • Gratis en professioneel advies voor elke klus
  • Altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Wij zijn een officieel erkend NIVEAU dealer
  • Het volledige NIVEAU assortiment
  • Garantie op alle NIVEAU producten
HOE IS HET MERK ONTSTAAN?

Het idee en concept Niveau is ontstaan eind jaren ’90. In het jaar 2000 kwam het merk voor het eerst in de schappen te staan van de speciaalzaken. Niveau is ontstaan doordat een 10-tal verf- en behang speciaalzaken vanwege het weglopen van een aantal gevestigde merken richting de bouwmarkt. Ze wilde een echt eigen kwalteitsmerk in de markt zetten. Het merk Niveau moest voldoen aan kwalteits verven en is later uitgebouwd tot totaal concept. De verven en toebehoren van Niveau worden gefabriceerd bij verschillende verffabrikanten in Nederland en Europa. De winkels die het Niveau-concept voeren willen een eigen kwaliteits-merk om op deze manier onderscheidende producten te verkopen.

KIEZEN VOOR DE JUISTE PRIJS/KWALITEIT!

Niveau verf is te verkrijgen in verschillende producten, verpakkingen en kwaliteiten, voor binnen en buiten, decoratief, beschermend en/of verfraaiend. Ook heeft Niveau verf een breed assortiment Non-paint; verdunningen, plamuren en vulmiddelen, kwasten, verfrollers, schuurpapier etc. Kortom u kunt als consument en vakman bij ons terecht voor het gehele plaatje. Naast de verkoop van Niveau verf verkopen wij uiteraard ook verven van andere merken.
EN DAN NOG EVEN OVER ONS..

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de verfbranche zijn wij in 2018 een verfspeciaalzaak begonnen in Dieren. Onze klantenkring bestaat naast particulieren ook uit zzp’ers zoals schilders, stukadoors en klusbedrijven. Maar ook vastgoed beheerders, kunstenaars, autoschadebedrijven en meubelmakers vinden de weg naar ons verfhuis. Wij onderscheiden ons door advies op maat te combineren met een scherpe prijs op onze professionele producten. Iedereen kan bij ons advies op maat krijgen of het nu gaat om het schilderen van een kastje of een heel huis. Door onze jarenlange ervaring helpen wij onze klanten van A tot Z. Dat wil zeggen dat wij niet alleen de juiste producten verkopen maar ook do’s en don’ts meegeven om er voor te zorgen dat ook de particulier een klus perfect kan uitvoeren.
UW SPECIALIST VOOR VERF · BEHANG · GORDIJNEN · RAAMDECORATIE · ROLLUIKEN · SCREENS · VLOERBEDEKKING EN GLAS
Terug naar de inhoud